Revystevnet for voksne 9.-11. juni i Hop

Du og din gruppe er herved innkalt til å sone en helg med fokus på revy i Hof fengsel. Ifølge straffelovens § 2023 kapittel 9-11 er dom falt i saken og alle mellom 20 og 107 år er erklært soningsdyktige. Hver person bøtelegges med kr 300 for kost og losji.

Fra spøk til alvor:

Frilynt Norge, Nettverk for regionale teaterråd, Viken teaterråd og Vestfold og Telemark teaterråd inviterer til fengslende revystevne og håper du og din gruppe er klar for å sone! Fengslet har begrenset med celler, så maks 5 fra hver gruppe.

Vedlagt ligger program for helgen, informasjon om påmelding samt lenke til påmeldingsskjema. Revystevnet prioriterer soningsdyktige revygrupper fra Oslo, Viken og Vestfold og Telemark.

Bli litt bedre kjent med foredragsholderne på vårt fengslende revystevne!

Ida Nordskaug

Ida er utdannet skuespiller fra Teaterhøgskolen i Trøndelag. Hun elsker revy og har hatt regi på både profesjonelle og amatørrevyer. For noen år siden startet hun en revy, jazz, cabaret scene som het Sennepen Scene, den heter nå Oslo Nye Teaterkjeller´n og ligger midt i Oslo. Hennes mål er og få revyen opp og frem!

Andreas Gregersen

Andreas er dramapedagog, komiker, musiker, tekstforfatter og regissør. Han spiller egne forestillinger, og har skrevet tekster til både profesjonelle revyer og amatørrevyer. I tillegg har han har hatt regi på over 30 revyforestillinger. Han har særlig kompetanse innen tekst, musikk, og egenskapte/devised prosesser i revy- og humorteater. Han er utdannet dramapedagog ved NTNU og OsloMet. Der skrev han bachelor- og masteroppgave om satire i dramatiske tekster, samt komedie, revyprosess, og humor som identitetsmarkør.

I tillegg til disse foredragsholderne har dere også mulighet til å komme med deres innspill og erfaringer. Vi gleder oss til å ta deg og din revygruppe med på en spennende og lærerik helg.

Påmelding: https://form.jotform.com/230472669752060

Følg med på Facebook-arrangementet: https://fb.me/e/2srmlFLrK

Vi håper å se deg og din revygruppe i Hof 9.-11. juni 2023!

Tags

Utskrift   E-post

Viken Teaterråd

Strømsveien 62
2010 Strømmen

Postadresse:
Postboks 50
2011 Strømmen

Kontaktinformasjon:

Daglig leder

Kontoret

 

admin

001 Informasjonstjenesten

Daglig leder Tone Runsjø svarer på mail og telefoner alle dager i uka fra 8:00 - 23:00.

Les mer om denne tjenesten under "Kontakt".

Informasjon

Under menyen "Om oss - Nedlasting" har vi samlet ulike dokumenter, maler, skjemaer og filer.

Er det noe du savner her så gi send oss en e-post med en beskrivelse.

Meld deg på nyhetsbrev her.

Meld deg av nyhetsbrev her.

Følg oss på Facebook