Turid Lisbeth takker Norsk Teaterråd for mangfoldsmilder

Det ble et velykket mangfoldsprosjekt av Turid Lisbeth Nygård på Skedsmo og med milder fra Norsk Teaterråd. Hun er blandt annet instruktør og husdramatiker i Huseby Familieteater.

Lisbeth lagde gjennom voksenopplæringsenteret på Skedsmo en forestillinger med unge mennesker fra: Tunis, Eritrea, Rwanda, Færøyene, Kurdistan, Iran, Filipinene, Nord-Sudan, Montenegro, Russland og Palestina.  
I tillegg til forestilling viste de nasjonaldrakter og leste tekster og dikt. Aktørene opptre med tekster og sanger på norsk, også sang på hverandres språk. En profesjonell liten jazztrio var med og ledet ann musikken ; Palle Wagnberg, Eirik Berg Svela og Marius Olsson.Teatertrioen til Huseby familieteater var med. 

Aktørene av fra Skedsmo voksenopplæringssenter. De har 650 elever med over 70 forskjellige språk. Det viste seg at det fantes både en cellist, en gitarist osv. Nå har rektor og alle lærerne sett hvor mange ressurser de har, og at den kreative sider faktisk øker både norskkunnskaper og trivsel.

Turid Lisbeth Nygård, prosjektleder, sier: "Jeg har et godt håp om at årets Mangfoldprosjekt er starten på noe som kan gå inn i skolens hverdagsliv, og at jeg kan få midler fra skolens budsjett til å ha en MANGFOLD-time hver uke i framtida.Det hadde ikke vært mulig uten de pengene vi har fått i støtte.  Så tusen takk til Norsk Teaterråd!»
Tags

Utskrift   E-post

Viken Teaterråd

Strømsveien 62
2010 Strømmen

Postadresse:
Postboks 50
2011 Strømmen

Kontaktinformasjon:

Daglig leder

Kontoret

 

admin

001 Informasjonstjenesten

Daglig leder Tone Runsjø svarer på mail og telefoner alle dager i uka fra 8:00 - 23:00.

Les mer om denne tjenesten under "Kontakt".

Informasjon

Under menyen "Om oss - Nedlasting" har vi samlet ulike dokumenter, maler, skjemaer og filer.

Er det noe du savner her så gi send oss en e-post med en beskrivelse.

Meld deg på nyhetsbrev her.

Meld deg av nyhetsbrev her.

Følg oss på Facebook