Teaterkonferansen 2023 - «Teater for alle»

Teaterkonferansen 2023 går av stabelen 2.-3. september på Radisson Blu Airport Hotel på Gardermoen. Arrangørene utarbeider et spennende program som har tema "Teater for alle". Ferdig program blir lagt ut før sommeren.
 
Hvem kan delta på teaterkonferansen?

Teaterkonferansen er tenkt for teaterlag, revylag, spel, barne- og ungdomsteater og andre former av teatergrupper, eller deg som rett og slett bare vil høre mer om årets tema.
 
Det er gratis å delta på selve konferansen, men du eller laget ditt betaler for overnatting og reise. Konferansens foredrag er fra kl. 09:00 til kl. 16:00 på lørdag, og fra kl. 09:30 og frem til lunsj kl. 14:00 søndag.
 
Innhold

I tillegg til temaet «Teater for alle» skal vi prøve å rekke innom støtteordninger i Kulturdirektoratet, aktuell kulturpolitikk for amatørteaterfeltet - og arbeidet i kulturfrivilligheten med psykisk Helse. Vi legger inn fellessamtaler med salen etter foredragsrekker, slik at dere kan vøre aktivt med å dele deres erfaringer og tanker. Vi har en festmiddag på lørdagen, og mange fine samtaler i pausene underveis. Om du velger å komme allerede fra fredagen, pleier vi å ta en tur innom et spel i omegn.

I år er det "Vasshjulet brenner!" vi tar turen til. Dette er ikke en del av Fellesprogrammet, så de som ønsker å være med ordner billetter og skyss selv: https://www.lorenskoghus.no/program/vasshjulet-brenner
 
Arrangører

Nytt av året er at det er 9 medarrangører: Norges Ungdomslag, Frilynt Norge, Norsk Amatørteaterforbund, Vestlanske Teatersenter, Buskerud Teater, Norske Historiske Spel, Nettverk for regionale teaterråd, Spelhhandboka og Viken Teaterråd.
 
Høres dette spennende ut? Hvorfor ikke bruke lenken under til å melde deg på allerede i dag? Her er programmet: Se programmet for teaterkonferansen her.

Vi håper å se nettopp deg på teaterkonferansen 2023!
 
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=l-_LO6psVUW-fN-gAGjA0OSGZXuJYRdIpDYNEagTMRRUQTBDVTBBNTVITEdOVVUxTjRTRk40VVVPOC4u&origin=Invitation&channel=0&wdLOR=cEDB01DED-7B99-F746-85AE-8C506CC81331
 

Tags

Utskrift   E-post

Viken Teaterråd

Strømsveien 62
2010 Strømmen

Postadresse:
Postboks 50
2011 Strømmen

Kontaktinformasjon:

Daglig leder

Kontoret

 

admin

001 Informasjonstjenesten

Daglig leder Tone Runsjø svarer på mail og telefoner alle dager i uka fra 8:00 - 23:00.

Les mer om denne tjenesten under "Kontakt".

Informasjon

Under menyen "Om oss - Nedlasting" har vi samlet ulike dokumenter, maler, skjemaer og filer.

Er det noe du savner her så gi send oss en e-post med en beskrivelse.

Meld deg på nyhetsbrev her.

Meld deg av nyhetsbrev her.

Følg oss på Facebook